Thursday, December 3, 2009

Pelancaran Satu Malaysia bersama Rakyat Negeri Perak di Stadium Ipoh

Posted by Zurin Zakarya at 12:56 PM
Aii..
Actually this posting..
pasal satu eventz yang aku ngan membe2 uitm aku g..
yang terpilih sahaja g this eventz..
iaitu eventz "Pelancaran Satu Malaysia bersama Rakyat Negeri Perak@Stadium Ipoh..
eventz ni pada 18 Oktober 2009..
(2 bulan dah..berlalu..barulah aku nak upload..ahaha)
sangat bez..
budak2 uitm je..
tpaksa gi dua sesi..
satu sesi pagi..
n sesi malam..
yang malam tue..lah,perasmiannya..
sangat have fun..
sonok..
ramai umat manusia menghadiri..
sampai yang tak dapat masuk pown ada..
so..gambar2 ni..masa aku n kawan2 ada kat sana..
gambar2 ni..credit to Kak Ain
not mine..

(time ni,kami semua kami Stadium Indera Mulia..baru sampai..untuk bersiap g Stadium Ipoh)

(ni after dah bersiap2..sempat lagi kami bergambar dengan Tshirt 1 Malaysia)

(sempat lagi..pastue kami semua dah gerak pi stadium ipoh..pulak)

(yang ni kami dah ada kat stadium ipoh..sangat meriah)

(ni masa nak balik...)

(hah..ni pulak kami semua dengan orang asli negeri perak..)
Pas penat bergambar..
kami semua berangat ke uitm perak..
pukul 2 pagi,baru kami sampai uitm..
penat..tapi menyeronokkan..

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review